Superconcentrate Cozac

Sunt combinatii de uleiuri volatile obtinute dupa formulele proprii ale domnului Vasile Cozac concretizate in brevete de inventii. Se obtin, prin extractie din mai multe plante cu ajutorul unei instalatii specializate de distilare in vid. Obtinut din plante aromatice, prin tehnologii complexe, are efecte imunostimulante foarte puternice si este folosit corelat cu afectiunea tratata, existand mai multe variante, care sunt administrate in functie de caz.

Superconcentrat Cozac Tip 1

Indicat in afectiuni maligne: Neoplasme ale tubului digestiv si anexe (gastric, de colon, rectal, pancreatic, colecistic, hepatic), Ciroze hepatice cu varice esofagiene, Leucemii, Afectiuni ale sistemului imunitar, Tumori mamare, ovariene si uterine, Tumori cerebrale, Carcinom rectal, Neoplasm pulmonar (stadii incipiente), Adenocarcinom de prostata.

Pret 150 Ron (pentu 2 luni)

Superconcentrat Cozac Tip 2

Indicat in afectiuni benigne, Hepatite cronice, Ulcer gastric duodenal, Cardiopatie ischemica, Anghina pectorala, Hipertensiune arteriala, Accidente vasculare cerebrale, Astm bronsic, Displazii mamare, Adenom de prostata, Insuficienta renala, Coxartroza, Sterilitate, Dereglari hormonale, Hemoroizi.

Pret 150 Ron (pentru 2 luni)

Superconcentrat Cozac Tip 3

Indicat in diabet

Pret 63 Ron (pentru 2 luni)

Superconcentrat Cozac Tip 4

Indicat in obezitate

Pret 35 Ron (pentru 1 luna)

Superconcentrat Cozac Tip 5

Indicat in afectiuni reumatice

Pret 40 Ron (pentru 1 luna)

Superconcentrat Cozac Tip 6

Indicat in afectiuni reumatice

Pret 45 Ron uz extern

Superconcentrat Cozac Tip 7

Indicat in afectiuni dermatologice

Pret 45 Ron uz extern

Mod de administrare: Flaconul se agita inainte de folosire! Dozarea picaturilor se face prin picurator! Picaturile se pun cu ajutorul picuratorului in circa 50 ml din ceaiul deja preferat si racit. Se beau cu 15-20 minute inainte de fiecare masa. Apoi se bea si ceaiul ramas. Se pastreaza la temperatura camerei!


Produsele Cozac sunt avizate de Institutul Bioresurse Alimentare.