Energtinctonic

Energtinctonic este un energizant puternic, recomandat in egala masura copiilor si adultilor. Este indicat pentru eliminarea oboselii, reducerea efectelor negative ale stresului, marirea vitalitatii, stimularea proceselor de crestere si regenerare. Are si un efect bland antiinfectios, fiind recomandat pentru profilaxia si combaterea giardiei.

Compozitie: extract din plante cu principii active energizante si stimulatoare, miere de albine cu efect nutritiv-energizant si vitaminizat, provitamina A (betacaroten) vitaminele B1, B3, vitamina C, zaharuri, substante minerale (calciu, magneziu, potasiu, sodiu, proteine), polen, fructoza, aminoacizi, acizi organici, saruri minerale.

Produs alimentar energizant, 100% natural, inventat de fitoterapeutul VASILE COZAC. Este inregistrat si brevetat la OSIM si avizat de Ministerul Sanatatii.Reavizat 2007 I.B.A

Proprietati: actioneaza ca intaritor al rezistentei naturale a organismului, imbunatateste functiile generale ale organismului,creste capacitatea de munca si intelectuala, adjuvant in tratamentul Cozac - afectiuni grave.

Indicatii: deficiente vitaminice si minerale, inlaturarea oboselii fizice si intelectuale ,stres, stimularea activitatii fizice, mentale si sexuale, intarirea rezistentei organismului(copii, batrini, convalescenti), stari gripale, viroze respiratorii, normalizarea apetitului in stari de anemie, reducerea cantitatii de nicotina din organism (administrare de lunga durata), diskinezie biliara, hepato-protector, ulcere, combaterea giardiei, imbunatatirea circulatiei periferice, adjuvant in tratarea afectiunilor de prostata.

Contraindicatii: Diabet zaharat (se administreaza sub control medical).

Se recomanda cure de minimum 4 flacoane -consecutiv !

SE VA AGITA INAINTE DE FOLOSIRE
IMPORTANT ! SE VA PASTRA LA LOC INTUNECOS SI RECE !

ENERGTINCTONIC 250 mL - 10 RON

ENERGTINCTONIC 500 mL - 20 RON

Produsele Cozac sunt avizate de Institutul Bioresurse Alimentare.