Ceaiurile Cozac

Reprezinta amestecuri de plante pentru infuzie. Compozitia ceaiurilor de plante medicinale se realizeaza dupa formule originale ale fitoterapeutului Vasile Cozac.

Ceaiul Cozac Tip 0

Indicat in afectiuni maligne: Neoplasme ale tubului digestiv si anexe (gastric, de colon, rectal, pancreatic, colecistic, hepatic), Ciroze hepatice cu varice esofagiene, Leucemii, Afectiuni ale sistemului imunitar, Tumori mamare, ovariene si uterine, Tumori cerebrale, Carcinom rectal, Neoplasm pulmonar (stadii incipiente), Adenocarcinom de prostata

Ceaiul Cozac Tip 2

Indicat in afectiuni benigne, Hepatite cronice, Ulcer gastric duodenal, Cardiopatie ischemica, Anghina pectorala, Hipertensiune arteriala, Accidente vasculare cerebrale, Astm bronsic, Displazii mamare, Adenom de prostata, Insuficienta renala, Coxartroza, Sterilitate, Dereglari hormonale, Hemoroizi.

Ceaiul Cozac Tip 3

Indicat in diabet.

Ceaiul Cozac Tip 4

Indicat in supraponderabilitate.

Ceaiul Cozac Tip 5

Indicat in afectiuni dermatologice.


Mod de preparare si administrare :

Se fierbe apa, apoi se ia de pe foc, se acopera timp de 25 de minute, apoi se scot dozele, se lasa ceaiul sa se raceasca la temperatura camerei. Se bea neandulcit sau indulcit cu miere de albine ori zaharina inainte de mesele principale (dimineata, pranz si seara) dupa administrarea picaturilor. Diabeticii nu-l vor indulci! Se beau 3 cani de ceai pe zi! Nu se prepara de seara pentru a doua zi!

ADULTI: se pune o doza de ceai pentru fiecare cana (250ml de apa)

COPII (pana la 12 ani): se pun doua doze de ceai pentru 3 cani a 200 ml de apa fiecare.

CEAIUL COZAC 95 doze - 35 RON

Produsele Cozac sunt avizate de Institutul Bioresurse Alimentare.