Adriana Chira
Amariei Constantin
Bolda Gheorghe
Dumitru Diaconescu
Ionel Dobre
Marinescu Constantin
Niculina Mares
Predescu Gheorghe
Rosioru Cornelia
Scurtu Alexandru
Stefan Achim
Velea Ioana
Ungureanu Viorel
Merfu Ioana
Hrubaru Grigore

Cazuri

CALIN APOSTU, 64 ani, Focsani
Diagnostic: CARDIOPATIE CRONICA DUREROASA

Pacientul apeleaza la tratamentele Cozac dupa ce facuse deja patru by-bass-uri aorto-coronariene. Primul by-bass este facut in 1996 iar in noiembrie 1999 vine din nou in Bucuresti pentru dezopturatie coronariana care nu reuseste si care nu ii amelioreaza simtologia (ajunsese sa ia nitroglicerina de fiecare data cind se ridica din pat). Afla din ziar despre tratamentele Cozac si se hotaraste sa inceapa un astfel de tratament. Dupa prima luna de tratament deja numai are nevoie de nitroglicerina, din tratamentul medicamentos pastrind doar pe cel de sustinere cardio-vasculara. In prezent starea pacientului este foarte buna el aflindu-se in continuare in tratament pentru stabilizare.


ARCHERI VASILICA, 60 ani, OTOPENI, BUCURESTI
Diagnostic: NEOPLASM COLON OPERAT

Pacienta a fost operata pentru neoplasm de rect in 16.09.1999(foaia de observatie 6884/1251) Urmeaza 6 serii de citostatice dupa care starea generala este grav afectata(slabire marcata, diaree, greturi, varsaturi). In februarie 2000 se decide sa urmeze tratamentul COZAC (ceai, superconcentrat, energtinctonic). Dupa 3 cure de tratament suprimind complet citostaticele, starea clinica este buna neexistind nici un indiciu de recidiva tumorala.


BOTOROAGA DUMITRU 64 ani, GIURGIU
Diagnostic: Ciroza hepatica

Este diagnosticat initial cu HEPATITA CRONICA in Giurgiu in luna decembrie 1998. In ianuarie 1999 este stabilit de catre spitalul C.F.R. 2 Bucuresti diagnosticul de CIROZA HEPATICA. Datorita lipsei de fonduri nu i se poate administra un tratament adecvat si este trimis la Spitalul Fundeni. In februarie 1999, in urma efectuarii investigatiilor la Spitalul Fundeni, este confirmat diagnosticul de CIROZA HEPATICA . In martie 1999 incepe tratamentul COZAC.Urmeaza tratamentul timp de 6 luni fara intrerupere. Repeta analizele la fiecare 2 luni, rezultatele fiind din ce in ce mai bune. Incepind din iulie 2000 analizele efectuate au ajuns si s-au mentinut in limitele normale. A urmat tratamentul cu ceai Cozac,Superconcentrat, energizantul Energtinctonic, siropul de macese "Cozac" si a respectat regimul alimentar prescris.


MARIA DICULEANU 62 ani, Bucuresti
Diagnostic: TUMOARE HIPOFIZARA


In data de 17.04.1996, in urma unui examen tomografic nr.583/96 facut in spitalul ELIAS rezultatul a fost: formatiune expansiva situata intraselar, cu diametre de 1,47/1,76/1,14 cm si densitati de 11-22 HU, relativ bine delimitata, ce vine in contact direct cu artera cerebrala medie dreapta si se extinde superior in cisterna optochiasmatica; tumora este bine delimitata, determina subtierea plafonului sinusurilor sfenoidale si este total neiodofila la injectarea substantei de contrast; nu se evidentiaza modificari ale sistemului ventricular.Concluzii:TUMORA HIPOFIZARA. Aflind despre tratamentele Cozac a hotarit sa urmeze aceasta cale de tratament cu ajutorul plantelor medicinale,ceea ce a si facut intre anii 1998-1999. In anul 1999 a repetat examenul tomografic (nr1569 de la acelasi spital ) rezultatul fiind:comparativ cu exemenul CT efectuat pe data de 12-04-1996 ,actualmente,se constata un aspect normal al hipofizei,fara elemente tumorale.Concluzia:in limite normale. Pentru siguranta deplina ,in anul 2000 pacienta si-a facut un examen de rezonanta magnetica nr.317 cu concluzia:fara imagini tumorale hipofizare pe sectiunile native. In prezent pacienta si-a reluat in totalitate viata sociala.


ILIESCU M. 58 ani, BUCURESTI
Diagnostic: Hepatita cronica tip C

Pacientul se simtea foarte rau, nu avea pofta de mincare, slabise foarte mult si urma sa inceapa un tratament cu interferon. Din FORMULA AS afla de tratamentul Cozac si se decide sa urmeze un astfel de tratament. In prezent este de 6 luni in tratament cu ceaiuri, superconcentrat si energtinctonic evolutia fiind foarte buna, pacientului revenindu-i apetitul, a ajuns la greutatea normala, a renuntat la tentativa de a incepe tratamentul cu interferon. Investigatiile paraclinice indica valori normale.


B. DANIELA. 33 ANI, PETRESTI, JUD ALBA
Diagnostic: Insuficienta renala

Pacienta avea o astenie marcata, edeme (picioarele foarte umflate) si era nevoita sa urmeze 3 sedinte de dializa pe saptamana. Urmeaza tratament naturist cu ceai, si superconcentrat Cozac, Energtinctonic si Sirop de macese Cozac timp de 8 luni starea generala imbunatatindu-se continuu astfel incat au disparut edemele si astenia iar sedintele de dializa s-au redus de la 3 la o singura sedinta pe saptamana. Continua tratamentul in vederea normalizarii complete a functiei renale.


IONESCU FLORICA, 58 de ani, SLATINA, OLT
Diagnostic: ULCER, SPASMOFILIE, CARDIOPATIE

Suferea de ulcer de 24 de ani, a ajuns in stadiul in care nu se mai putea face nimic medicamentos ci doar chirurgical, interventie refuzata de pacienta. Pe linga ulcer mai sufera de cardiopatie si spasmofilie. In ian. 1999 incepe tratament COZAC ,urmeaza 3 luni dupa care se opreste. Tot anul se simte bine, ulcerul nu a mai creat probleme, nu a mai facut crize de spasmofilie, cardiopatia a fost si ea rezolvata nemainecesititnd nici un fel de medicatie. A putut minca absolut orice, inclusiv cruditati, ceea ce inainte nu visa. In nov. 1999 reapar dureri usoare gastrice in urma consumului abuziv de struguri. Revine in ian. 2000 la inca o cura de trat. LA ORA ACTUALA ESTE ECHILIBRATA.


LUPSA ION virsta 55 ani, Braila
Diagnostic: Fistula digestiva inalta si stenoza anastomozei gastro-jejunale dupa rezectie gastrica subtitala

Un bolnav de 55 ani operat pentru polipoza gastrica cu rezectia partiala a stomacului. Dupa operatie, evolutia este nefavorabila, apare o fistula digestiva care nu se cicatrizeaza. Dupa 6 luni de spitalizare starea bonavului se deterioreaza, pierde in greutate si se pune problema unui neoplasm ce nu poate fi confirmat. Bolnavul decide sa urmeze tratamentul Cozac din noiembrie 1999 si in timpul celor 3 cure de tratament se produce o vindecare rapida a plagii, starea generala se imbunatateste, isi recupereaza greutatea pierduta si se alimenteaza pe cale naturala.


CIOTARCA G. 77 ani, IASI
Diagnostic: metastaza hepatica lob drept

Diagnosticul mai sus amintit a fost stabilit in anul 1998. Avind in vedere virsta inaintata si gravitatea deosebita a bolii din capul locului a fost exclusa posibilitatea unei interventii chirurgicale .In aceste conditii pacientul a fost indrumat pentru tratament la sectia de oncologie.Aici este internat citeva zile si deoarece reactiile adverse ale tratamentului oncologic (citostatice sau cobaltoterapie) ar fi pus in primejdie viata pacientului mai degraba decit sa-i faca un bine,este externat indicindu-i-se o medicatie paleativa (calmante) pentru a -i face suportabile putinele zile pe care le mai avea de trait. In acel moment are ocazia sa citeasca despre tratamentele COZAC in revista FORMULA AS si se decide sa urmeze un tratament naturist. Urmeaza tratamentul cu ceaiuri si superconcentrat COZAC starea generala imbunatatindu-se treptat ajungind sa duca o viata absolut normala pentru un om la virsta sa. Se prezinta periodic la cabinetul COZAC pentru control si tratament de intretinere.


MILITARU GHEORGHE, 72 ani, Stanesti (jud.Prahova)
Diagnostic: tumora pulmonara dreapta de lob inferior.

Tratat initial pt. pneumonie circa 6 luni, in martie 2000 i se stabileste la spitalul judetean Prahova diagnosticul de TUMORA PULMONARA DREAPTA DE LOB INFERIOR asa cum rezulta si din protocolul tomografiei computerizate cu nr. 664 /15.03.2000 Nu a urmat tratament citostatic. A inceput tratament COZAC pe 30.03.2000 cu ceai, superconcentrat, energtinctonic, sirop de macese "Cozac". Dupa 1,5 luni de tratament apar imbunatatiri majore in starea sanatatii, pacientul reluindu-si viata sociala. Controlul radiologic efectuat pe 19.05.2000 confirma disparitia formatiunii tumorale care in urma cu numai 2 luni ocupa lobul inferior drept.


MITITELU V., 29 ani, Lehliu
Diagnostic: POLIARTRITA REUMATOIDA

Debutul afectiunii este in copilarie sub forma de reumatism poliarticular acut. Ulterior se pune diagnosticul de distrofie musculara, iar de la virsta de 27 de ani este tratat pentru poliartrita reumatoida. Urmeaza tratamentul medicamentos si recuperare fizio-terapica. Evolutia bolii nu este satisfacatoare motiv pentru care pacientul solicita tratament Cozac din luna mai 1999. Dupa inceperea tratamentului simptomele prezentate anterior dispar si nu se mai impune tratamentul cu cortizon.


PETRESCU ELENA, 68 ani, Bucuresti
Diagnostic: reumatism poliarticular cronic - bronsita cronica

De aproximativ 2 ani pacienta prezinta dureri si tumefactii la articulatiile mici si mari, mai ales in sezonul rece. Tratamentele antireumatice dadeau ameliorari temporare dar se insoteau de tulburari digestive. Pacienta urmeaza tratamentul Cozac din septembrie 1999, dupa care nu mai prezinta nici unul din simptomele anterioare.In plus bronsita cronica ce se insotea de tulburari respiratorii (fiind o veche fumatoare) se amelioreaza evident.


VRATIU CRISTINA, 49 ani, Bucuresti
Diagnostic: Insuficienta renala pe rinichi unic chirurgical si evident asociate-hipertensiune arteriala-anemie.

Evolutia sub tratamentul clasic a fost nefavorabila,astfel ca pacienta se prezinta la cabinetul cozac cu un important sindrom de retentie azotata pentru care se impunea dializa. Dupa doar 2 luni de tratament Cozac functia renala este deja mult ameliorata motiv pentru care pacienta continua tratamentul, valoarea actuala a analizelor este mult imbunatatita si nu mai impune dializa.


SERBAN ION, 45 ani, TARGOVISTE
Diagnostic: DIABET ZAHARAT

Pacientul este diagnosticat cu DIABET ZAHARAT conform bilet de iesire din spital nr.218/07.04.2000 eliberat de Spitalul de endocrinologie si boli de nutritie Tirgoviste. A inceput un tratament cu insulina injectabila,de 2 ori pe zi. In luna mai incepe tratamentul COZAC in paralel cu insulina. Pe 29 iulie 2000 ,datorita evolutiei favorabile renunta la insulina. In prezent, pe linga tratamentul COZAC mai ia un comprimat oral de Diaprel pe zi. Valorile glicemiei sunt acum normale. Nu a mai fost nevoie sa revina la tratamentul cu insulina.